Вход

Превод(Translate)

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

Новини
Финландия - уважение и свобода ПДФ Печат Е-мейл

finlandia_logo_2019В продължение на една седмица (6-12 октомври) директорът на СУ "Васил Левски" Велинград, Емил Моллов и преподавателят по английски език Мария Кутрянска имахме възможността да "разгадаем" тайната на успеха на финландската образователна система като участвахме в проект по програма Еразъм+ " Иновациите-стъпка към успеха".

Да, технологиите във Финландия са навсякъде. Учениците задължително отиват на училище със собствен лаптоп. В часовете, които за прогимназиален и гимназиален етап на средното образование са 75 мин, те съсредоточено чукат по клавиатурите и представят проекти. Редуват мобилен телефон с таблет или лаптоп и тихо излизат и се появяват в класната стая без да нарушават преподаването на учителя или учебния процес на техните съученици. Сякаш се чувства по-скоро свободният университетски дух и атмосфера.

 

 
ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА 2019/ 2020 УЧЕБНА ГОДИНА ПДФ Печат Е-мейл
septemvri_logo_2019На 16.09.2019г. в двора на СУ "Васил Левски" тържествено беше открита новата 2019 / 2020 учебна година. В изпълнения с ученици, родители и учители двор на училището тържествено прозвучаха химните на Република България и Европейския съюз. Директорът на училището г-н Емил Моллов пожела на всички ученици здраве и успехи през новата учебна година. От името на община Велинград слово произнесе и кмета д-р Костадин Коев. В словото си той подчерта качественото образование което предоставя Иновативно СУ "Васил Левски" и поздрави учениците с обновените кабинети за STEM - обучение по природни науки, информационни технологии и математика, които бяха оборудвани с най-съвременни технически средства. Кратка музикална програма беше изнесена от новата училищна рок група "JMM". Учениците от групата бяха бурно аплодирани за своето изпълнение. Тържеството продължи с минаване под знамето на училището от новопостъпилите ученици от 1-ви и 8-ми клас и  провеждане на първи час на класа за всички класове.
 
Новата учебна година в Иновативно СУ "Васил Левски" Велинград ПДФ Печат Е-мейл
souvl2020Новата учебна година в Иновативно СУ "Васил Левски" Велинград ще се открие тържествено на 16.09.2019 г. /понеделник/ от 9,00 часа.
Отправяме покана към всички родители и хора, съпричастни към работата на училището да присъстват на тържеството.
Желателно е учениците да се явят в двора на училището в 8,45 часа.
 
Полша уважава своето училище ПДФ Печат Е-мейл

polsha_logo_2019Бъди уникален (bEUnique)- проектът, по който работим в Иновативно училище „Васил Левски”, наистина дава възможност за срещи с уникални хора,места и събития. Поредната мобилност от този проект в училище „Ян Джерджон”край гр. Ключборк е доказателство за това.

Петте дни в този малък учебен център край един малък полски град ни запознаха с уникални традиции и взаимоотношения, упорита работа и високи резултати на учители и ученици. Училището е връстник на Велинград и вече 70 години обучава млади хора за работа в сферата на селското стопанство ползвайки модерни похвати и технологии, разполагайки с най-съвременно оборудване и подкрепяно от държава и месни институции.

 
ЗАВЪРШВАНЕТО НА ВИПУСК 2019 ПДФ Печат Е-мейл
zavarshvane_logo_2019На 20.06.2019г в двора на СУ "Васил Левски" се проведе тържествено връчване на дипломите на випуск 2019 година. Тържеството започна с химните на Република България и  СУ "Васил Левски". Класните ръководители на 12а и 12 б клас Мария Чорбаджиева и Здравка Миткова изведоха тържествено своите випускници облечени в народни носии. Тържествено приветствие към випуска отправи директора на училището г-н Емил Моллов. В словото си той подчерта високия успех на випуска показан на матурите и стремежа на училището да поддържа качествено образование. От името на випуск 2019 приветствие към присъстващите ученици, учители и родители отправи първенеца на випуска ученичката Джейлян Съдъкова. Тя пожела на съучениците си да следват мечтите си и отправи думи на благодарност към преподавателите. От името на родителите приветствено слово произнесе доктор Вакльова. С много емоции и вълнение директора на училището и класните ръководители раздадоха дипломите на завършващите.
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL