Вход

Превод(Translate)

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

Новини
ОТНОВО ОБУЧЕНИЕ ОТ РАЗСТОЯНИЕ В ЕЛЕКТРОННА СРЕДА ПДФ Печат Е-мейл

distancionno_12_2020І. На основание Заповед № РД-01-173 / 18.03.2021 г. на МЗ се преустановяват присъствените учебни занятия за всички ученици / І – ХІІ класове/ от 22.03.2021 г. /понеделник/ до 31.03.2021 г./сряда/.

Учениците от всички класове ще се обучават неприсъствено в електронна среда на образователната платформа - Microsoft Teams по утвърденото седмично разписание за І-ви учебен срок и по утвърден график за начало и продължителност на учебните часове.

Участието на учениците в учебните занятия е задължително и преподавателите са длъжни да отразяват темите и отсъстващите ученици в електронния дневник - Shkolo.bg .

ІІ. Часови график за провеждане на учебните часове при обучение от разстояние в електронна среда :

 
ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА 2020 / 2021 ГОДИНА ПДФ Печат Е-мейл
septemvri_logo_2020На 15.09.2020г. в двора на СУ "Васил Левски" Велинград бе открита тържествено новата учебна година. Откриването на учебната година премина при повишени мерки за сигурност във връзка с епидемията от COVID-19. Традишионно бяха издигнати знамената на република България и Европейския съюз. Приветствено слово към ученици, родители и учители произнесе директора на СУ "Васил Левски" г-н Емил Моллов. В словото си той подчерта трудностите които трябва да преодолеят ученици и учители през новата учебна година и изрази увереност, че учебната година ще завърши успешно.
 
ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА 2020 / 2021 ГОДИНА ПДФ Печат Е-мейл

15 09 2020 schoolСкъпи ученици,
Уважаеми родители, тържественото откриване на учебната 2020 / 2021 година ще се проведе на 15.09. / вторник/ от 9,00 часа в двора на училището само с учениците от първи, пети и осмите класове при спазване на утвърдените противоепидемични мерки.

Учениците от останалите класове трябва да се явят в училище на 15.09. в 10,00 часа  в западния двор на училището за инструктаж, получаване на учебници и провеждане на учебни занятия.

 
ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ПДФ Печат Е-мейл
teams_final
1.Онлайн обучението ще се проведе при спазване на утвърденото седмично разписание за втори учебен срок.
2.Утвърден е часови график за провеждане на онлайн часове, както следва:

 

 

 

 
СКРИТИТЕ СЪКРОВИЩА НА ЕВРОПА ПО ПРОЕКТ "ХЕРКУЛЕС" ПДФ Печат Е-мейл

porto_1_logo_2020В периода от 3 до 7 февруари 2020 г. се осъществи поредната мобилност по проект HERCULES - Проучване, споделяне и съхраняване на скритите съкровища на Европа по програма "Еразъм+" в гр. Порто, Португалия. Учениците Венцислав Катранджиев, Георги Аврамов, Петър Сюлеймезян и Християна Димитрова представиха успешно Иновативно СУ "Васил Левски" - Велинград.

Бяхме сърдечно посрещнати от ученици, учители и учителското ръководство в гимназия Carolina Michaelis. След церемонията по посрещането всяка една от участващите страни представи своята държава, град и училище. Една от задачите на проекта беше да се подготвят банери относно местата, свързани с културното наследство, както и традиции характерни за региона. Учениците участваха и в открит урок по португалски език, където научиха основни фрази.

Вторият ден от размяната премина в посещение на долината Доро, където традиционно се произвежда най-известното вино в Порто. Посетихме и музеят на известния писател Мигел Торга на XX век. Малко по-късно имахме възможност да се разходим с лодка по река Доро.

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL