Вход

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

Уроци от Брюксел ПДФ Печат Е-мейл

Ани Кьосова, ученичка от СОУ ''В. Левски" - Велинград се завърна от европейската столица Брюксел, където преди седмица четирима ученици имаха честта да представят България на първия Европейски лагер за иновации и креативност, организиран от Европейския парламент и програмата "Джуниър Ачийвмънт". Ето какво сподели Ани за читателите на "Темпо".

2009 бе избрана за Европейска година за иновации и креативност, а като главна тема бе определена науката. Затова Европейският парламент  съвместно с "Джуниър Ачийвмънт" (една от най-уважаваните програми за развитие на младежите по света)и с подкрепата на редица международни компании като HP, Financial Times, Intel, DG, Egon Zehnder International и много други организираха първия Европейски лагер за иновации и креативност в Брюксел.

Участници в лагера бяха 100 ученици от 25 страни, които са показали необходимите лидерски способности, знания и умения и има голям потенциал за развитие. Още в самото начало участниците бяха разделени на групи по пет или шест от различни страни, за да се подсигури използването на работния език - английския.

 

Коментара (0)

Следете за нови коментари с RSS

Напиши коментар

smaller | bigger

busy