Вход

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН ПДФ Печат Е-мейл

menijar_logo_2016Инициативата „Мениджър за един ден“ на програма „Джуниър ачийвмънт – България“ се провежда ежегодно на територията на 100 държави. Тази година във Велинград тя се реализира за 13-ти пореден път. Целта й е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст от 16 до 23 години, запознавайки ги с реалната работа в компании и организации от различен тип в рамките на един ден.

На 17.11.2016г. откриването на инициативата „Мениджър за един ден” се състоя в СУ „Васил Левски“. В нея взеха участие учениците от деветите и десетите класове и учебната компания на СУ „Васил Левски“, която представи продукта си, а присъстващите видяха как работи и най-новата придобивка на училището – 3D принтер. Младите мениджъри работиха в Райфайзен банк и УниКредит булбанк, офисите на СиТи компютърс, хотел Камена, магазин Билла, Полицейско управление и Община Велинград. Учениците приеха задачите си много сериозно и успешно се справиха със задълженията си.

menijar_1_2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

menijar_2_2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

menijar_3_2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

menijar_4_2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

menijar_5_2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

menijar_7_2016

 

 

 

 

 

 

 

 

Д-р Костадин Коев прие в Община Велинград ученици, за да разберат как функционира общинска администрация. Преди да заемат временните си длъжности те се срещнаха със секретаря на Община Велинград Тодор Янков , който ги запозна със структурата на администрацията, с основните дирекции и задълженията на служителите в тях.

След това Виктория Джонева зае поста на кмета д-р Костадин Коев, Любомира Борисова пое задълженията на Директор Дирекция „ХСД” Мариана Зинкова, а Костадинка Германова стана Директор на Дирекция „ИПТР“ – на позицията на г-жа Цвета Спасова.

Момичетата приеха отговорно ролите си в Общината и се справиха перфектно с възложените им задачи.

Денят беше успешен за всички участници в инициативата, като те имаха възможност да се докоснат до мечтаната професия и да се ориентират в избора на бъдещата си кариера.

 

Виктория Джонева

СУ „Васил Левски“ Ха клас

 

 

Коментара (0)

Следете за нови коментари с RSS

Напиши коментар

smaller | bigger

busy