Вход

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

СЪСТЕЗАНИЕ ПО ПРАВОПИС НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - SPELLING BEE ПДФ Печат Е-мейл
spalling_logo_2017На 02.03.2017г. в конферентната зала на СУ "Васил Левски" - Велинград се проведе училищният кръг на Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee. В надпреварата участваха петнадесет ученици от 5, 6 и 7 клас. Те бяха подготвени от своите преподаватели по английски език - г-жа Цветанка Тошева, г-жа Иванка Пукнева и г-жа Маргарита Олева. Диктор бе г-жа Мария Кутрянска, а наблюдател - г-н Пламен Ангелов, родител на миналогодишната победителка. Присъстваха преподаватели от методическо обединение "Чужди езици", ученици и родители на състезателите.
След основната битка, особено между последните трима състезатели, се постигнаха следните резултати:
Първо място - Венцислав  Катранджиев - V клас
Второ място  -  Константин Тренчев- V клас
Трето място  -   Петър  Гавазов - V клас
Г-н Емил Моллов, директор на СУ "Васил Левски" - Велинград поздрави и връчи на всички състезатели почетни грамоти и гривни с логото на Spelling Bee, а на класираните на първо и второ място календар на училището и книги.
На всички състезатели изказваме похвала и благодарност за положеното старание, а на класираните на първо и второ място - успех в следващия етап на състезанието, което ще се проведе в град Пловдив.
spalling_1_2017
spalling_3_2017
spalling_4_2017
Учител-координатор на проекта Spelling Bee 2017
Маргарита Олева

Коментара (0)

Следете за нови коментари с RSS

Напиши коментар

smaller | bigger

busy