Вход

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

Награда за ученици от СУ „Васил Левски“ Велинград по програма „Евроскола“ ПДФ Печат Е-мейл

evroskola 1111Младежкият дом в Пазарджик бе домакин на състезание между 12 отбора от Пазарджишка и Пловдивска област, организирано от Информационното бюро на Европейския парламент в България по програма „ Евроскола“. Член на журито бе депутатът Андрей Новаков (ЕНП), който сподели, че е впечатлен от знанията и високото ниво на подготовка и владеене на чужди езици от учениците и заяви, че подобни срещи с толкова интелигентни младежи укрепват вярата му в бъдещето на страната.

Отборите участници по традиция бяха съставени от 5-ма ученици, ръководени от един учител. Ето и съставът на нашия отбор:

Мирослава Янчева- 9 кл; Маргарита Гергененова-9 кл; Джейлян Садъкова-10 кл; Кристиян Стоянов-11 кл и Николай Панков-11 кл с ръководител Мария Кутрянска, учител по английски език.

След много оспорвана конкуренция, като показа завидни знания, владеене на английски език и работа в екип, нашият отбор спечели пътуване до Страсбург в края на октомври не само за себе си, но и за още 19 свои съученици. Групата от 24 ученици ще опознае отблизо Европейския парламент, ще се включи чрез симулирани заседания в работата му и дори ще гласуват негови резолюции, ще разискват въпроси от интерес за Европейския съюз в рамките на „ Младежкия Европейски парламент“.

Да пожелаем успех на нашите победители!

Мария Кутрянска, учител по английски език

strasburg_1_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

strasburg_2_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

strasburg_3_2017

 


Коментара (0)

Следете за нови коментари с RSS

Напиши коментар

smaller | bigger

busy