Вход

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

Най-българският празник ни зарежда с оптимизъм ПДФ Печат Е-мейл
mai_24_2017_logoОтново е 24 май - ДЕН с бляскава тържественост, пренесъл възрожденския си дух през годините, утвърдил се като най-светлия, най-съкровенния и най-българския празник!
В този свят ден на българската духовност и култура се прекланяме пред светлото дело на братята Кирил и Методий. Прекланяме се пред духовния подвиг на техните ученици - великите първоучители и просветители, съхранили корените на българската идентичност. Дело, изпълнено с необикновенна историческа далновидност , определило съдбата на славянските народи за бъдещите векове. Ние, българите сме особено горди, че независимо от превратностите на историята винаги сме подкрепяли книжовното дело, така че то намира своето трайно историческо осъществяване по нашите земи и България се превръща в люлка на славянската писменност и култура.
В този ден ще удари и последният училищен звънец за дванадесетокласниците от Випуск 2017. Изпращаме ги с пожелание успешно да се справят с предизвикателствата на времето, да бъдат победители и никога да не забравят училището, откъдето тръгва техният път в живота!
'ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Eмил Моллов, директор на СУ "Васил Левски"
mai_24_2017_5
mai_24_2017_1
mai_24_2017_4
mai_24_2017_2

Коментара (0)

Следете за нови коментари с RSS

Напиши коментар

smaller | bigger

busy