Вход

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

ПОЧЕТЕН КАРАУЛ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА АПОСТОЛА ПДФ Печат Е-мейл

 

apostola_logo_2018На 21.04. 2018 г. учениците от клуб "Млади възрожденци" към СУ "Васил Левски", гр. Велинград, имаха честта да бъдат почетен караул пред паметника на Васил Левски в София. През 2018 година тази церемония се организира ежемесечно от Общобългарския комитет "Васил Левски" по повод 145-тата годишнина от гибелта на Апостола.
Клуб " Млади възрожденци" към СУ " Васил Левски" бе избран да бъде част от почетния караул заради активната родолюбива дейност , която развива. Той бе номиниран за клуб на месец март, а наградата бе спечелена с книгата "Аз съм българче", която учениците от клуба създадоха и издадоха.
apostola_1_2018
20 ученици от СУ "Васил Левски" с вълнение и чувство на гордост поеха отговорността и честта да бъдат почетна стража пред паметника на великия българин. Те споделиха, че участват с желание в инициативите на клуба,
apostola_2_2018
вдъхновени от стремежа да вървят по стъпките на Левски. Децата призоваха да помним чистото и свято дело на Апостола и да се стремим да бъдем безкористни и всеотдайни в любовта си към България. Учениците благодариха
apostola_3_2018
на г-н Василев за възможността да бъдат част от това тържествено събитие. Председателят на ОБК "Васил Левски" пожела на децата да запазят своя родолюбив плам и да продължават да показват с делата си , че растат с отговорност към бъдещето на България.
apostola_4_2018
Златина Димитрова, ръководител на клуб "Млади възрожденци".

 

Коментара (0)

Следете за нови коментари с RSS

Напиши коментар

smaller | bigger

busy