Вход

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

"Народните будители и 6б клас на Иновативно СУ "Васил Левски", гр.Велинград" ПДФ Печат Е-мейл

vazrogdenci_logo_2018Лично президентът г-н Румен Радев връчи наградите на победителите в Националния проект "Народните будители и Аз", в който взеха участие над 6 500 ученици. Родолюбивата инициатива е по идея на г-н Кирчо Атанасов и се провежда за осма поредна година.
Още с дебютното си участие в проекта учениците от 6б клас на Иновативно СУ "Васил Левски ", Велинград грабнаха първо място във възрастова група 5 -7 клас.

 

Победата дойде след оспорвани двубои на училищно, регионално и областно ниво, в които нашите шестокласници със знанията си за българските будители показаха, че превъзхождат всички свои съперници.
vazrogdenci_1_2018
Участието в проекта помогна на децата да натрупат знания, да изградят умения за работа в екип; възпита ги в дух на родолюбие. Учениците получиха и материална награда - двудневна екскурзия до Плиска и Преслав.
Но най-приятна изненада за победителите се оказа фактът, че лично президентът г-н Румен Радев им връчи наградата, което за тях бе ясен знак, че усилията и знанията им са били оценени. А думите на президента, че те са надеждата на обществото и неговите утрешни будители, ще продължат да ги вдъхновяват и в бъдещите им изяви!
vazrogdenci_3_2018
Златина Димитрова, учител по БЕЛ и ръководител на клуб "Млади възрожденци"

Автор: Златина Димитрова - преподавател по БЕЛ

Коментара (0)

Следете за нови коментари с RSS

Напиши коментар

smaller | bigger

busy