Вход

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

ДИПЛОМИРАНЕ НА ВИПУСК 2018г. ПДФ Печат Е-мейл
dip_logo_2018На 21.06.2018г. в двора на Иновативно средно училище "Васил Левски" бяха връчени тържествено дипломите на учениците от XII клас випуск 2018 година. Тържествено с много вълнение на сцената излязоха учениците от XIIа клас с класен ръководител Керче Бакалова, учениците от XII б клас с класен ръководител Йорданка Овчарова и учениците от XIIв клас с класен ръководител Халил Доспатлийски. Бяха изпълнени тържествено химните на Република България, Европейския съюз и химна на СУ "Васил Левси". Тържеството бе открито с вълнуващо слово от учителката по БЕЛ Юлия Съртева. В своето приветсвие към учениците, директора на училището г-н Емил Моллов изтъкна успешното представяне на учениците на матурите и челното място, което училището заема сред училищата в община Велинград.
От името на община Велинград учениците бяха поздравени от кмета на гр. Велинград д-р Костадин Коев. В своето слово той пожела на учениците да сбъднат всички свои мечти и с труд и постоянство да се утвърдят като специалисти.
dip_1_2018
От името на зрелостниците учениците и учителите и родителите бяха поздравени от ученичката Мария Дошева, която е и първенец на випуск 2018 година.
dip_2_2018
Програмата продължи с музикални изпълнения в които взеха участие Величка Бъсина - преподавател по Музика в училището и дванадесетокласничката Теодора Лазарова, които изпълниха популярни български песни с които развълнуваха аудиторията. Директора на училището г-н Емил Моллов с много вълнение раздаде дипломите на учениците и им пожела успешен път в живота.
dip_7_2018
dip_3_2018
dip_4_2018
dip_5_2018

Коментара (0)

Следете за нови коментари с RSS

Напиши коментар

smaller | bigger

busy