Вход

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

Проектът HERCULES - проучване, споделяне и съхраняване на скритите съкровища на Европа ПДФ Печат Е-мейл
limasol_logo_2018От 26.11.2018г. до 30.11.2018г. ученици и учители от Иновативно средноучилище,,Васил Левски'' осъществиха първата мобилност от проекта HERCULES по европейската програма ЕРАЗЪМ+. Участваха шест държави - България, Словакия, Литва, Полша, Португалия и Кипър. Домакин беше LYKEIO AGIOY SPYRIDONA ILYSION в град Лимасол, Кипър.
Основна цел на проекта е обогатяването на учебната програма със знания и споделен опит. Планувани са дейности, които ангажират вниманието на учениците и провокират у тях нови интереси, насърчават в четене с цел проучване, създават трайна връзка между учениците и местната общност. Не на последно място е и възможността за усъвършенстване на общуването на английски език.
В Лимасол нашите участници презентираха страната, региона и училището. Бяха показани резултатите от изследователската дейност на учениците в областта на природните дадености на нашия район, като темата бе билките и обичаи и традиции, свързани с тях. Участвахме в екскурзии, дискусии и работни срещи с нашите партньори. Учениците ни успешно се представиха и при изработване на логото на проекта.
limasol_1a_2018
limasol_2a_2018
limasol_3a_2018
limasol_4a_2018

Коментара (0)

Следете за нови коментари с RSS

Напиши коментар

smaller | bigger

busy