Вход

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

100 ГОДИНИ ПРОСВЕЩЕНИЕ ПДФ Печат Е-мейл

logo_15_2021Учебната година започна под мотото „100 години училище „Васил Левски““. Юбилейната 2021 / 2022г. стартира на 15. 09. 2021г. с тържество, на което официално бе осветено новото училищно знаме, както и открита Арка на Просвещението.

Пред ученици, учители и родители бяха представени знамената на учебното заведение от неговото създаване до днес – първото знаме от преди 1944г., флагът , когато училището е приело за свой патрон Васил Левски. А за последен път тържествено бе изнесено и знамето на ЕСПУ „Васил Левски“. Новото училищно знаме бе осветено от отците Ангел, Александър и Иван.

Директорът Емил Моллов официално откри новата учебна година с пожелание за здраве, неуморност и постоянство в усвояване на науката. Той отбеляза, че знанието е сила, която разширява кръгозора и развива способността да се видят неща невидими за очите. Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев подчерта в словото си, че училището ни е спазило традицията и пред предходната учебна година е определено като едно от водещите в страната. Това показват резултатите от последните държавни изпити. Д-р Коев поздрави и най- развълнуваните в този ден - първокласниците. „Изборът децата ми да учат тук е продиктуван от това, че СУ „Васил Левски“ е училището на иновациите и успеха“ – посочи Елисавета Върбовска, майка на петокласник и ученик в първи клас .

Програмната продължи с изпълнение на Мария Кошеджийска. Училищната ни група “GMM” с вокал Калина Деспотска зарадва присъстващите с песента на Революция Z „Аз искам“. Новоназначеният преподавател по музика Емил Балабанов представи изпълнение на тромпет. С аплодисменти бяха посрещнати и абсолютните шампиони на България по спортни танци Рая Пиндева и Антонио Добрев.

Да си пожелаем здрава и ползотворна юбилейна 2021 / 2022 година!

otkrivane_15_1_2021

otkrivane_15_2_2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

otkrivane_4_2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

otkrivane_6_2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

otkrivane_7_2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

otkrivane_8_2021

 

 

 

Коментара (0)

Следете за нови коментари с RSS

Напиши коментар

smaller | bigger

busy