Вход

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

Награди за ученици от СОУ „Васил Левски” ПДФ Печат Е-мейл

snimka_04_11_ 217На 04.11.2011 г. четири ученици от СИП „Краезнание” към СОУ „Васил Левски” гр.Велинград, заедно с директорът на училището – Емил Моллов и госпожа Радка Тотолакова – учител по история и цивилизация, взеха участие в церемонията по награждаването на участниците в ХІХ Национален ученически конкурс „Родолюбие”, проведена в Националния исторически музей - София.

 

Тази година ученици от училището участваха в конкурса с пет реферата, като три от тях са наградени на национално ниво. На Петя Норова и Иван Борисов бе връчена наградата на Националния Военноисторически музей за техния реферат – „Първото сражение на Балканската война”. Нели Кацарова получи специална награда за реферат на тема „Веда Словена, Стефан Веркович и Чепинско”. Вероника Мануилова също бе наградена за реферата си „Стойо Докумов и дружество „Просвета” – предвестници на Дружба „Родина’’.

На госпожа Радка Тотолакова за втора поредна година бе връчена награда за консултант във връзка с помощта й при съставянето на рефератите.

Петя Норова – ученичка от ХІ а клас

snimka_04_11_ 211

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

snimka_04_11_ 213

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

snimka_04_11_ 216

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментара (0)

Следете за нови коментари с RSS

Напиши коментар

smaller | bigger

busy