за контакти ПДФ Печат Е-мейл

Подробна информация за училището може да намерите на следните адреси:

гр. Велинград

ул. Кристал №10

тел./факс: 0359/5 44 65

електронно училище: 5 00 85, 5 00 86

e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ;

web: www.souvl-velingrad.com

Коментара (5)

Следете за нови коментари с RSS
Кои са учителите в СОУ "Васил Левски"?
0
Здравейте! сайтът ми харесва, но ми се струва, че липсва нещо много важно като информация за едно училище. Не може да се разбере кои са учителите и по кои предмети преподават? Не става ясно и кои са класните ръководители на съответните класове? Надявам се, че тази информация може да бъде добавена в най-скоро време и дс може всеки да я види на сайта!
С уважение; Петър Петров
Петър Петров , декември 11, 2014
Почти нищо не се е променило!
0
Преди близо 2 години попитах защо няма информация за учителите във Вашето училище, кои са и по кои предмети преподават? Сега виждам, че има добавена информация само за началните учители чрез техните уеб-страници. Но кои са другите учители от 5 до 12 клас пак не става ясно. Кога ще напишете имената им и предметите, по които преподават? Оставам с впечатлението, че никой не чете коментарите и сайтът не се поддържа редовно.
Петър Петров , октомври 03, 2016
Поздравления!
0
Поздравления! Видях, че в Стратегията сте поправили броя на учените (вместо 720 ученикА сте написали правилното 720 ученици). Това е добре, но отново никаква информация за учителите. Нарочно ли ги криете, не знам! Ето аз искам да разбера от сайта кои учители преподават по български език, натематика и английски език от 5 до 8 клас, но не мога да намеря никаква информация. Толкова ли е трудно да попълните тази празнина?
Петър Петров , октомври 11, 2016
Otnosno uchitelite
0
Преподавателите не желаят лична информация за тях да се изнася в публичното пространство.Който се интересува може да попита в училище. Училището следва стриктна политика за защита на личните данни!
Super_Hosting , януари 25, 2017
Телефонът
0
Този телефон не работи. Опитах се да ви се обадя няколко пъти на него, но не успях. Дайте друг телефон, например мобилен.
Фики , юли 26, 2017

Напиши коментар

smaller | bigger

busy