Вход

Превод(Translate)

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

Новини
100 ГОДИНИ ПРОСВЕЩЕНИЕ ПДФ Печат Е-мейл

logo_15_2021Учебната година започна под мотото „100 години училище „Васил Левски““. Юбилейната 2021 / 2022г. стартира на 15. 09. 2021г. с тържество, на което официално бе осветено новото училищно знаме, както и открита Арка на Просвещението.

Пред ученици, учители и родители бяха представени знамената на учебното заведение от неговото създаване до днес – първото знаме от преди 1944г., флагът , когато училището е приело за свой патрон Васил Левски. А за последен път тържествено бе изнесено и знамето на ЕСПУ „Васил Левски“. Новото училищно знаме бе осветено от отците Ангел, Александър и Иван.

Директорът Емил Моллов официално откри новата учебна година с пожелание за здраве, неуморност и постоянство в усвояване на науката. Той отбеляза, че знанието е сила, която разширява кръгозора и развива способността да се видят неща невидими за очите. Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев подчерта в словото си, че училището ни е спазило традицията и пред предходната учебна година е определено като едно от водещите в страната. Това показват резултатите от последните държавни изпити. Д-р Коев поздрави и най- развълнуваните в този ден - първокласниците. „Изборът децата ми да учат тук е продиктуван от това, че СУ „Васил Левски“ е училището на иновациите и успеха“ – посочи Елисавета Върбовска, майка на петокласник и ученик в първи клас .

Програмната продължи с изпълнение на Мария Кошеджийска. Училищната ни група “GMM” с вокал Калина Деспотска зарадва присъстващите с песента на Революция Z „Аз искам“. Новоназначеният преподавател по музика Емил Балабанов представи изпълнение на тромпет. С аплодисменти бяха посрещнати и абсолютните шампиони на България по спортни танци Рая Пиндева и Антонио Добрев.

Да си пожелаем здрава и ползотворна юбилейна 2021 / 2022 година!

 
ВИПУСК 2021 - С ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО ПДФ Печат Е-мейл
zavarshvane_2021_logo42 зрелостници получиха своите дипломи за завършено средно образование. Това стана на тържествена церемония в двора на Иновативно СУ „Васил Левски“ Велинград. Училищната група „GMM” в състав Георги Аврамов и Марио Кръстев, с ръководител г-жа Вили Божанова, поздрави присъстващите с две свои авторски изпълнения. Приветствие към абитуриентите отправиха и класните ръководители Юлия Съртева и Илина Янчева. Директорът Емил Моллов определи кандидат- студентите като „млади хора, смело вперили поглед в бъдещето“. Пожела им все с този устрем да преследват мечтите си. Поздравени бяха и за отличните резултатите на провелите се държавни зрелостни изпити, а Мария Ангелова, Сайда Доспатска и Асен Болгурова получиха еднократна стипендия от училищното настоятелство за получения резултат /6.00/ на втора матура.Стана ясно още,че Мария Ангелова се е предствила блестящо и на Националната олимпиада по английски език с резултат Отличен /5,50/. Прочувствено слово произнесе първенецът на Випуск 2021г. Сайда Доспатска. Тя благодари на своите учители, съученици , родители за научените безценни умения и създадените нови приятелства. Ръководството на Иновативно СУ „В. Левски“ пожелава на зрелостниците гордо да прославят името на училището и с амбиция да осъществят всяка своя мечта.
НА ДОБЪР ПЪТ!
 
ОТНОВО ОБУЧЕНИЕ ОТ РАЗСТОЯНИЕ В ЕЛЕКТРОННА СРЕДА ПДФ Печат Е-мейл

distancionno_12_2020І. На основание Заповед № РД-01-173 / 18.03.2021 г. на МЗ се преустановяват присъствените учебни занятия за всички ученици / І – ХІІ класове/ от 22.03.2021 г. /понеделник/ до 31.03.2021 г./сряда/.

Учениците от всички класове ще се обучават неприсъствено в електронна среда на образователната платформа - Microsoft Teams по утвърденото седмично разписание за І-ви учебен срок и по утвърден график за начало и продължителност на учебните часове.

Участието на учениците в учебните занятия е задължително и преподавателите са длъжни да отразяват темите и отсъстващите ученици в електронния дневник - Shkolo.bg .

ІІ. Часови график за провеждане на учебните часове при обучение от разстояние в електронна среда :

 
ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА 2020 / 2021 ГОДИНА ПДФ Печат Е-мейл
septemvri_logo_2020На 15.09.2020г. в двора на СУ "Васил Левски" Велинград бе открита тържествено новата учебна година. Откриването на учебната година премина при повишени мерки за сигурност във връзка с епидемията от COVID-19. Традишионно бяха издигнати знамената на република България и Европейския съюз. Приветствено слово към ученици, родители и учители произнесе директора на СУ "Васил Левски" г-н Емил Моллов. В словото си той подчерта трудностите които трябва да преодолеят ученици и учители през новата учебна година и изрази увереност, че учебната година ще завърши успешно.
 
ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА 2020 / 2021 ГОДИНА ПДФ Печат Е-мейл

15 09 2020 schoolСкъпи ученици,
Уважаеми родители, тържественото откриване на учебната 2020 / 2021 година ще се проведе на 15.09. / вторник/ от 9,00 часа в двора на училището само с учениците от първи, пети и осмите класове при спазване на утвърдените противоепидемични мерки.

Учениците от останалите класове трябва да се явят в училище на 15.09. в 10,00 часа  в западния двор на училището за инструктаж, получаване на учебници и провеждане на учебни занятия.

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL