Вход

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

Национален кръг на олимпиадата по руски език в СУ „Васил Левски“ Велинград ПДФ Печат Е-мейл

ruski_komision_2023_logo

За втори път във Велинград  се проведе национален кръг на олимпиадата по руски език и за домакин на това мащабно събитие бе определено Средно училище „Васил Левски“.

Националната олимпиада по руски език се организира и провежда от Министерството на образованието и науката на Република България, Регионалното управление на образованието – Пазарджик и СУ „Васил Левски“ Велинград със съдействието на Община Велинград.

За участие във финалния кръг на олимпиадата се явиха 119 ученици от цялата страна, разделени в пет възрастови групи от VІІІ до ХІІ клас.

Гости на тържеството бяха Анелия Русакова, главен експерт в Дирекция "Съдържание на предучилищното и училищното образование" на МОН , Дора Дулчева, началник на РУО - Пазарджик, старши експерти от РУО - Пазарджик, Мариана Зинкова, началник на отдел “Хуманитарни и социални дейности” в община Велинград.

Със своята 100-годишна история Средно училище „Васил Левски“ Велинград е духовно средище и институция, осигуряваща качествено и модерно образование и изборът за домакин за националния кръг на олимпиадата по руски език е израз на високо признание за доказан професионализъм на преподавателите и е чест за град Велинград.

Националния кръг се проведе на 11 март 2023 г. от 9,00 часа в сградата на СУ „Васил Левски“ Велинград.

Националната комисия за организиране и провеждане на олимпиадата благодари на екипа на СУ „Васил Левски“ Велинград за спокойната атмосфера и отличната организация при повеждането на  финалния кръг на олимпиадата по руски език за учебната 2022/2023 година.

ruski_komision_2023_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ruski_mon_1_2023

 

 

 

 

 

 

 

 

ruski_mon_2_2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ruski_mon_3_2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ruski_mon_4_2023

 

Коментара (0)

Следете за нови коментари с RSS

Напиши коментар

smaller | bigger

busy